Tuotteet

LAAJA JA LAADUKAS VALIKOIMA

Eri jakelukanavillemme kehitettyjen mallistojen ominaisuudet poikkeavat toisistaan.

Valmistamme jousitettuja, viskoelastisia sekä luonnonkumista valmistettuja sänkyjä. Jokaisessa eri versiossa lähtökohtana on paras mahdollinen nukkumiskokemus, paketoituna toiminnalliseen, kestävään ja kauniiseen ulkoasuun.

Mallistoihimme kuuluvat patjat, runkosängyt, jenkki- ja moottorivuoteet, petauspatjat, sängynpäädyt sekä tyynyt.

Useissa mallistoissa lukuisat verhoiluvaihtoehdot antavat vapauden itse kuosien valintaan. Huonekalukankaalla verhoiltu vuode istuu sisustukseen saumattomasti. Kokonaisuus on yhtenäinen, henkilökohtainen ja käyttäjälleen räätälöity.

Tuotekehitys

NUKU HYVIN JA TURVALLISESTI

Sänkymme ovat suunniteltu turvallisiksi ja pitkäikäisiksi. Kestävät ja ekologisesti tuotetut materiaalit ovat tätä päivää myös sänkyjen valmistuksessa ja täten ekologisuus onkin yksi keskeisimpiä tekijöitä tuotteidemme kehityksessä.

Mallistosta riippuen olemme painottaneet materiaalivalinnoissamme mahdollisimman paljon luonnonmukaisia ja kierrätettyjä materiaaleja, 

viimeisimpänä Nature – mallisto, jonka täytteetkin ovat kokonaisuudessaan 100% luonnontuotetta; luonnonkumia.

Osa sänkyjemme materiaaleista on valmistettu käyttäen Healthtech – teknologiaa. Healthtech – teknologia lisää vuoteiden hygieenisyyttä ja turvallisuutta suojaten nukkumapintoja bakteereilta ja viruksilta.

Laatu ja takuu

POHJOISMAISTA DESIGNIA JA LAATUA

Tuotteidemme laadukkuus on meille tärkeää. Jokainen tuote käy läpi tarkastusprosessiin ennen lopullista hyväksyntää ja tästä osoituksena jokaisen tuotteen mukana saapuu tarkastuslomake, jonka valmistuksesta vastaava henkilö on täyttänyt.

Korkean laatumme takeena myönnämme tuotteillemme erimittaisia takuuaikoja huipentuen 25:n vuoden sängynrunkojen katkeamattomuustakuuseen. Tarkemmat mallisto- / materiaalikohtaiset tiedot saat jälleenmyyjämme henkilökunnalta.

Hoito-ohjeet

TARKAT PESU- JA HOITO-OHJEET LÖYDÄT TUOTTEESTA

Kaikki sänkymme toimitetaan siten, että tuotteet ovat käyttövalmiita jalkojen kiinnittämisen jälkeen. Paikalliset puhdistukset voidaan suorittaa joko lämpimällä vedellä tai huonekaluliikkeissä myynnissä olevilla pesuaineilla.

Kaikki petauspatjamme päälliset ovat vesipestävissä 60:ssä asteessa, jolloin kaikki ominaisuudet, kuten pehmeys, hengittävyys ja antibakteriaalisuus, säilyvät.

Petauspatjojen säännöllinen tuuletus on suositeltavaa.

Uness Oy:n sänkytehdas

PITKÄJÄNTEISTÄ SUOMALAISTA TYÖTÄ

Me Uness Oy:ssä arvostamme yrittäjyyttä ja suomalaista työtä. Olemme kehittäneet toimintaamme ja tuotteitamme kestävästi jo kuudella vuosikymmenellä. Uness Oy:n perustaja Jaakko Keskinen aloitti sänkyalalla Pohjanmaalla jo 1970-luvulla.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1998 ja tänä päivänä meitä työskentelee 20 huonekalualan ammattilaista uudenaikaisissa 4500 m² tiloissa Seinäjoella.

Haluamme olla luotettava, innovatiivinen ja ammattimainen kumppani yhteistyötahoillemme.

Meillä on kokemusta vuosien kehitys- ja yhteistyöstä Suomen parhaiden jakelukanavien ja toimittajien kanssa, mistä olemme erityisen ylpeitä.

Vahvat brändit, tuotekehitys ja erinomainen sekä sitoutunut henkilökuntamme ovat tärkeimpiä kilpailuetujamme.

Osoituksena kotimaisuudesta sekä suomalaisen työn merkityksestä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt tuotteillemme Avainlippu – merkin. Suomalaisuus merkitsee meille taetta laadusta ja toimivuudesta – sillä rakennetaan hyvinvointiamme.

Vieritä ylös